Kennis Workout 6 gemist - Wasco

Kom op! Je bent er bijna!


Heb je nog puf voor een eindsprintje? Even die laatste meters! Wil jij samen met jouw klant de eindstreep halen, maar twijfelt hij nog? Er zijn vele subsidies waarop hij een beroep kan doen. Welke wordt het?

Keuzehulp

keuzehulp

Je klanten willen verduurzamen, zeker met de hoge energieprijzen. Een warmtepomp is een mooie oplossing voor duurzame verwarming, koeling en warm water.


Maar adviseer je een all-electric warmtepomp of een hybride variant?


ALT

HYBRIDE WARMTEPOMPEN


Is het volledig vervangen van de cv-ketel een te grote stap voor jouw klant? Dan is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor de aankomende jaren. 


De markt voor hybride warmtepompen is booming. 68% van de warmtevraag komt inmiddels van deze warmtepomp. Wat weet jouw klant van hybride verwarmen?


Let op: Jouw klant moet ooit wel overstappen naar 100% gasloos. 

Nieuw

Opleiding: Hybride warmtepomptechniek

Met de huidige ontwikkelingen in de markt én de stijgende energieprijzen kan jij je klant ademruimte bieden met een hybride warmtepomp!


Wil je meer weten? Check de nieuwe opleiding. ​​​​​

Let op

Actieplan hybride warmtepompen

Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, heeft een actieplan hybride warmtepompen geschreven. Hierin stelt hij voor om de uitrol van de hybride warmtepomp te versnellen. Dit kan al door het wegnemen van een aantal belemmeringen.​​​

Onderzoek

Mogelijkheden en verbeterpunten

De mogelijkheden en verbeterpunten van de hybride warmtepomp: Ben jij ook zo benieuwd naar de voor- en nadelen? Branchevereniging De Nederlandse Verwarmingsindustrie (NVI) heeft hier onderzoek naar gedaan

subsidies

De overheid wil graag duurzaamheid stimuleren en doet dat op verschillende manieren. Onder andere door middel van het verlenen van subsidies aan bedrijven die investeren in duurzaamheid. Er zijn verschillende subsidies die mogelijk relevant voor jou kunnen zijn.

ALT
WasCollege

Copyright © 2022 WASCO

WORKOUT 6/9
Je hebt je ingeschreven voor de summer school. Je ontvangt automatisch elke maandag om 10.00 uur nieuwe kennis in je mailbox. De summer school eindigt automatisch op maandag 29 augustus. In totaal ontvang je 9 nieuwsbrieven/workouts. Wil je je in de tussentijd afmelden? Mail dan naar: marketing@wasco.nl. 

{{msdyncrm_contentsettings.msdyncrm_addressmain}}