Kennis Workout 5 gemist - Wasco

Vasthouden die focus!

Heb je nog energie over na het eerste circuit? Mooi! Met de workout van deze week ben jij de dagelijkse uitdagingen de baas. Storingen? Die kan jij makkelijk aan. Ontwikkelingen aan de horizon? Volle kracht vooruit!

storing

Help een storing! En nu?

Een storing aan een cv-ketel, komt altijd ongelegen en je wilt dit zo snel mogelijk oplossen. Maar soms is het lastig om het defecte onderdeel te vinden.


Hoe kan je lang zoeken voorkomen?


ALT

Meest voorkomende airco storingen

Ben jij benieuwd naar de meest voorkomende storingen in een airco-systeem? Wij hebben deze storingen met mogelijke oorzaken voor je op een rij gezet!


24/7 Storingsservice

Met onze storingsservice word je elke dag en op elk tijdstip geholpen! Zo heb jij de problemen bij je klant snel opgelost.

   

Biral

Je staat bij een installatie en je hebt snel een vervangende pomp nodig. Wat nu? Met de Biral Snel Service is dat probleem zo opgelost!

 

ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de installatiebranche volgen elkaar in razend tempo op. 

Webina #1

Dit komt eraan:

Storingcodes

Nu zijn storingscodes moeilijk terug te vinden en vaak staat er niet duidelijk bij wat de oplossing is. Na de zomer wordt het je makkelijker gemaakt. 

Webina #1

Dit komt eraan:

Beheer op afstand

Klinkt het beheer van een cv-ketel op afstand jou als muziek in oren?

 

ALT

Iedereen van het gas af! Maar hoe?

Het klinkt zo makkelijk. Iedereen van het gas af. Maar is dat wel zo makkelijk?


Een warmtepomp is een grote stap naar gasloos.

  

ALT

heeft jouw klant STADSVERWArming?

De tarieven voor warmtenetten (blok- en stadsverwarming) blijven nog minimaal een jaar gekoppeld aan de gasprijs. Jouw klanten ervaren dus ook last van die hoge gasprijzen. 

  

WasCollege

Copyright © 2022 WASCO

WORKOUT 5/9
Je hebt je ingeschreven voor de summer school. Je ontvangt automatisch elke maandag om 10.00 uur nieuwe kennis in je mailbox. De summer school eindigt automatisch op maandag 29 augustus. In totaal ontvang je 9 nieuwsbrieven/workouts. Wil je je in de tussentijd afmelden? Mail dan naar: marketing@wasco.nl. 

{{msdyncrm_contentsettings.msdyncrm_addressmain}}