Kennis Workout 1 gemist - Wasco
WasCollege

WORKOUT #1

04 JULI 2022

Kennis Workout 1 - Voorbereiding

3, 2, 1…. START!


We zijn van start gegaan met de summer school. De inhoud is bepaald door installateurs uit jouw vakgebied. Deze kennis is omgezet in 9 gratis kennis workouts om je hersenen te trainen. 


De eerste kennis workout staat voor je klaar!

Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. En dat is daarom ook meteen het eerste onderwerp. Wetgevingen, waterstof, duurzaamheid en ontwikkelingen. Wat heeft de toekomst voor jou in petto?

Gezond binnenklimaat
Waterstof

Waterstof


Wist je dat waterstof gemaakt kan worden uit bananenschillen?


Soms kom je het weer eens tegen in het nieuws of productontwikkelingen van leveranciers: waterstof. Wat houdt deze innovatieve techniek nu eigenlijk precies in en hoe heeft het betrekking op de installateur?

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

De installatiebranche is volop in beweging en er zijn steeds meer wetten en regels waar jij je als installateur aan moet houden. Denk bijvoorbeeld aan:


* Ga je een buitenopstelling plaatsen voor een warmtepomp of airco? Hou er dan rekening mee dat er nieuwe geluidseisen zijn sinds 1 april 2020.


* De overheid heeft het voornemen om vanaf 1 januari 2025 de nieuwe salderingsregeling in te laten gaan.


We hebben er een aantal voor je op een rij gezet. 

Robin

Kansen voor jou als installateur

De vraag naar duurzame installaties is gigantisch gestegen. Welke kansen pak jij de komende jaren?  Robin Waarsenburg, Business Manager Duurzaam, zet de kansen voor je op een rij.

Jan Bijnen

Wat speelt er aan de kant van de leveranciers?

De vraag naar duurzame producten schiet omhoog met lange wachttijden als gevolg. “We zien nu dat de levertijden tussen 6 en 12 maanden liggen”, vertelt Jan Bijnen, directeur inkoop bij Wasco.

rookmelder

Vanaf 1 juli zijn rookmelders verplicht op elke woonlaag! Is jouw klant van deze verplichting op de hoogte? 


Wat betekent dit voor jou?

Naast dat je zelf rookmelders in huis moet hebben, is deze wet een mooie kans om de brandveiligheid bij je klanten te vergroten. Naar schatting heeft slechts een derde van alle woningen in Nederland één of meerdere rookmelders!


Rookmelder
WasCollege

Copyright © 2022 WASCO 

WORKOUT 1/9
Je hebt je ingeschreven voor de summer school. Je ontvangt automatisch elke maandag om 10.00 uur nieuwe kennis in je mailbox. De summer school eindigt automatisch op maandag 29 augustus. In totaal ontvang je 9 nieuwsbrieven/workouts. Wil je je in de tussentijd afmelden? Mail dan naar: marketing@wasco.nl

{{msdyncrm_contentsettings.msdyncrm_addressmain}}