Kennis Workout 4 gemist - Wasco

knallen tijdens je 1e circuitje


Heb je je gewichten gereed en ben je klaar om te gaan knallen tijdens dit eerste circuitje? Deze workout staat in het teken van dingen die jij dagelijks tegen kan komen! Waarom is het inregelen van een cv-installatie zo belangrijk? Welke warmtepomp past het beste?

 

Inregelen cv-installatie

Dit bespaart minimaal 20% op de energiekosten en het comfort stijgt! Voordeel op voordeel voor jouw klant.

  

Zoneregeling

beheers de temperatuur

Plaats jij een hybride warmtesysteem? Vergeet dan vooral de zoneregeling niet. Deze is onmisbaar.


praktisch overzicht wtw

Jij gaat een wtw-systeem installeren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wat is handig en wat juist weer niet?

 

Tip van wladimir

Vervang regelmatig de aansluitrubbers van jouw meterset!


Met een manometer meten we de druk van het koudemiddel in een aircosysteem. Gebruik je de meterset veel? Vergeet dan niet om regelmatig de aansluitrubbers te vervangen! Zo voorkom je lekkages. Lekken de rubbers van de meterset nog steeds? Vervang dan alsnog de hele set.


Om de 2 tot 3 jaar helemaal vervangen

Bij dagelijks gebruik raden we aan om de meterset elke 2 tot 3 jaar in z’n geheel te vervangen. Draai daarnaast een slangen set nóóit aan met een tang, maar altijd handmatig! Zo voorkom je de kans op beschadigingen.

Met deze how to’s kom je verder!

Jij bent natuurlijk een kei in je vak, maar iedereen kan soms wel een beetje hulp gebruiken. Wij helpen je graag met onze how to’s.

Webina #1

Inclusief video

Zo pers je een koelleiding

Persen is een aansluittechniek. Werk jij met eens persfittingensysteem voor koperen buizen? We zetten de belangrijkste stappen op een rij!

Webina #1

Ventilatiebox is na 10 jaar aan vervanging toe

Zo plaats je een ventilatiebox!

De belangrijkste stappen voor het vervangen van een mechanische ventilatiebox staan hier voor je op een rij.

Webina #1

Video playlist

Easy Drain

Wist je dat ook leveranciers (zoals Easy Drain) vaak superhandige filmpjes online hebben staan!

NIEUW

KEUZEGIDS APPENDAGES VOOR CV-INSTALLATIES

Dit selectieboekje bevat een aantal voorbeeld opstellingen van verwarmingsketels en warmtepompen. De genoemde appendages zijn geselecteerd voor deze opstellingen.

PDF
ALT

Bepaal welke warmtepomp het beste past

De keuze aan warmtepompen is groot, maar hoe weet je nou welke het beste bij de situatie van jouw klant past? Wij helpen je! Bij het kiezen van een warmtepomp zijn namelijk een aantal dingen heel belangrijk.

WasCollege

Copyright © 2022 WASCO

WORKOUT 4/9
Je hebt je ingeschreven voor de summer school. Je ontvangt automatisch elke maandag om 10.00 uur nieuwe kennis in je mailbox. De summer school eindigt automatisch op maandag 29 augustus. In totaal ontvang je 9 nieuwsbrieven/workouts. Wil je je in de tussentijd afmelden? Mail dan naar: marketing@wasco.nl. 

{{msdyncrm_contentsettings.msdyncrm_addressmain}}