Elga Ace: de nieuwe norm in hybride warmtepompen - Wasco

ELGA ACE EVENT WORDT VERPLAATST

Ondanks alle enthousiaste aanmeldingen voor het Elga Ace Event, zijn wij helaas genoodzaakt om het event naar een ander moment te verplaatsen. Dit in verband met de maatregelen die moeten worden getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

We vinden het jammer dat we dit event niet kunnen aanbieden op 23 april 2020, maar de gezondheid van de mensen staat voorop. Natuurlijk komen we terug met een nieuwe datum en blijft jouw aanmelding gewoon staan. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvang je hierover bericht.

NIEUW: Hybride warmtepomp van Remeha

Remeha komt met iets nieuws: de Elga Ace, de nieuwe norm in hybride warmtepompen. Met de beproefde technologie van de Elga, een ontwikkeling van Techneco, aangevuld met bijna honderd jaar ervaring in het ontwikkelen van cv-ketels en warmtepompen van Remeha, ontstaat de nieuwe norm in hybride warmtepompen: de Elga Ace. 

De Elga Ace werkt modulerend. Dankzij OpenTherm (waarmee de Elga Ace als enige in de markt werkt) produceert de cv-ketel nooit meer warmte dan nodig is. Dankzij deze aansturing is deze nieuwe hybride warmtepomp bovendien toe te passen met elk merk HR cv-ketel. Daarnaast is de Elga Ace opvallend compact en licht. Daardoor is hij makkelijk te tillen en te (ver)plaatsen.

Meer informatie over de Elga Ace

 

EXCLUSIEVE UITNODIGING: Elga Ace event

Kom <nieuwe datum volgt> naar het duurzame congrescentrum de St@art van Apenheul (J.C. Wilslaan 31, Apeldoorn). Tijdens deze speciale avond (exclusief voor Wasco-installateurs) nemen Wasco en Remeha je mee in de wereld van deze bijzondere hybride warmtepomp, en leer je hoe jij een hybrid hero wordt! Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en drankje en sluiten we de avond geheel in stijl af met vers gebakken pizza’s. Met de Elga Ace bied je je relaties echt iets nieuws én je profiteert zelf ook. Mis het niet en meld je nu aan! (vol=vol)

Programma:

 • 16.00 uur Ontvangst met koffie en wat lekkers
 • 16.30 uur Welkomstwoord
 • 16.35 uur Productpresentatie Elga Ace
  Wat maakt de Elga Ace uniek? In welke situaties past de Elga Ace en hoe installeer je hem?
 • 17.45 uur Pauze
 • 18.15 uur Presentatie Be a Hybrid Hero
  Wat zijn de zakelijke voordelen van de Elga Ace?  Hoe verkoop je hem aan je klanten en wat verdien je  eraan? Wat is een hybird hero, en hoe word jij er één?
 • 19.00 uur Diner met versbereide pizza, antipasti en Italiaanse salade
 • 20.00 uur Einde event

Meld je aan!