Introductie Daikin airco - Wasco

Specialist in airco

Wasco is de complete airco groothandel voor elke installateur. Met jarenlange ervaring op het gebied van airco’s leveren wij een totaal assortiment aan Haier airco’s en alle montagematerialen, installatiematerialen, onderdelen en gereedschappen die je nodig hebt.

Uniek in Nederland

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we als enige groothandel in Nederland vanaf nu ook het complete airco split-en multisplitassortiment van Daikin uit voorraad leverbaar! Dus vandaag voor 18.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis of ’s ochtends vroeg af te halen op één van de 34 Wasco vestigingen.

Daikin assortiment

Kennis

Bij alleen het leveren van producten houdt het niet op. We hebben onze eigen koeltechnisch adviseurs in dienst die jou met raad en daad bijstaan. En wil je als installateur gaan starten met de installaties van airco’s? We hebben met het WasCollege al meer dan 600 cursisten opgeleid tot F-gassen gecertificeerde monteur!

Advies aanvragen

Klant worden

Ben je nog geen klant bij Wasco? Registreer hier met je KvK-nummer eenvoudig je Wasco.nl-account en bestel direct online.

Direct aanvragen