Inschrijfformulier Vakmanschap CO-certificering theorie en praktijk - Wasco

Schrijf je in voor opleiding Vakmanschap CO-certificering (theorie én praktijk)!

De opleiding Vakmanschap CO-certificering (theorie én praktijk) start voor niveau 3/4 op maandag 16 maart 2020 (vol). De volgende groep start op dinsdag 31 maart 2020 (vol). De derde groep begint op woensdag 15 april 2020 (vol) en de vierde groep begint op woensdag 10 juni 2020 (vol).
Niveau 2 start met een theoriedag op maandag 24 februari 2020 (vol), de volgende groep start met een theoriedag op woensdag 13 mei 2020 (vol).

Let op: in verband met het beperkte aantal opleidingsplaatsen en de zeer grote vraag is het aantal deelnemers van één bedrijf gelimiteerd tot maximaal drie.
Er is zeer veel animo voor deze opleiding, waardoor alle plekken op dit moment al vergeven zijn. Daarom werken we voor deze opleiding met een wachtlijst. Je kan je via onderstaand formulier aanmelden. We verwachten je dan na de bouwvakvakantie 2020 in te kunnen delen en op te leiden. Zodra we data beschikbaar hebben word je op de hoogte gebracht en ingedeeld. Deze aanmeldmogelijkheid is beperkt: de wachtlijst is inmiddels helemaal vol.

Gegevens bedrijf

Gegevens deelnemer

Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van WasCollege, de trainingsinhoud en de kosten van deze opleiding. Wasco verwerkt je gegevens uitsluitend voor je deelname aan de opleiding Vakmanschap CO-certificering (theorie en praktijk). Meer weten? Bekijk ons Privacy Statement.