Hotels wat doet Wasco - Wasco

Dit kunnen wij voor u betekenen

Gastvrijheid staat bij u hoog in het vaandel en bij Wasco ook! U wilt dat uw gasten onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf. Dat betekent ook dat u reparaties of storingen zo soepel en geruisloos mogelijk oplost en dat uw gasten geen last hebben van een verbouwing. Wasco is er om u daarbij te helpen. 

Wij zijn er om aantrekkelijke concepten op het gebied van sanitair, verwarming, koeling en ventilatie voor de hotelbranche te ontwikkelen. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring in uw branche. Zij zijn er daarom voor u tijdens iedere fase van het ontwerp. Zij adviseren u over laatste trends, over de meest optimale indeling van een badkamer en natuurlijk over de benodigde materialen en producten. 

Wasco levert u een complete badkamer. Dat is niet het enige wat we doen, want we denken samen met u ook meteen na over het onderhoud van uw sanitair. Zo zorgen we dat u in de toekomst zo min mogelijk kosten maakt. Daarnaast zijn wij onafhankelijk van producenten, wat betekent dat u niet slechts van één fabrikant producten en materialen bij ons af kunt nemen. 

Onze relatie stopt niet bij de oplevering van het project, want Wasco blijft een betrouwbare partner die garandeert dat onderdelen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u geleverd kunnen worden. 

Duurzame keuzes

Wij houden altijd rekening met het toepassen van duurzaamheid in ons advies. Denk hierbij aan het gebruik van duurzame materialen, duurzame energievoorzieningen en verantwoord waterverbruik. Dit kan leiden tot besparingen in de exploitatiekosten van uw accommodaties. Een belangrijke afweging hierin is de Return on Investment (ROI) die geldt op de aanschaf van deze producten en materialen. Onze specialisten van het Wasco Energie Centrum adviseren graag over de toepassingen van duurzame producten en materialen. 

 

 

Wist u dat…

✓ onze projectadviseurs beschikken over kennis, expertise en jarenlange
ervaring bij het inrichten van bijvoorbeeld badkamers voor de hotel- en recreatiebranche?

✓ u een vast contactpersoon op de binnendienst heeft voor al uw vragen, offertes en die u voorziet van alle relevante technische informatie?

✓ Wasco uw voorraad kan beheren en dat wij bij spoed binnen 60 minuten kunnen leveren? We kunnen ook nachtlevering bieden en zijn 24/7 bereikbaar!

✓ Wasco opleidingen en trainingen biedt voor uw technische medewerkers? Daardoor kunnen zij meer onderhoud in eigen beheer uitvoeren en dat bespaart kosten.

4 Goede redenen om voor Wasco te kiezen!

1. Projectondersteuning

Wij kunnen u oplossingen op maat aanreiken. Betrek ons tijdens het voorbereidend ontwerp van uw nieuwbouw- of renovatieplannen. Samen met u en/of uw adviseur zoeken we de best mogelijke oplossing en invulling van uw wensen. Wij zijn uw aanspreekpunt voor professionele, technische ondersteuning bij ontwerp, calculatie en offerte. Wij helpen ook bij de toepassing van en advisering over EPC, EPA en EIA.

2. Aanbod

Met een uitgebreide webshop en 35 vestigingen is Wasco altijd dichtbij. Ons assortiment van 450.000 producten zorgt ervoor dat u nooit misgrijpt. 

3. Voorraadbeheer

Altijd op tijd over de juiste materialen beschikken zonder onnodige voorraad in uw eigen magazijn? Wasco faciliteert hierbij graag. Artikelen die u regelmatig nodig heeft leggen wij bij ons op voorraad of wij helpen u de servicevoorraad van uw technische dienst te optimaliseren met behulp van ons RFID voorraadbeheersysteem. 

4. Bouwlogistiek

Renovatie of nieuwbouw? Wasco zorgt ervoor dat uw bestelling wordt afgeleverd in de juiste samenstelling, op de juiste locatie en op het juiste moment. Heeft u een probleem waar geen standaard oplossing voor is? Wasco verrast u graag met een op maat gemaakte oplossing. 

Prefab

Door een samenwerking met onze prefab-partner, HPB Prefab Badkamers, kunnen wij u ook prefab badkamers bieden. Met prefab realiseert u niet alleen besparingen in tijd en geld, maar zet u ook een sterk onderscheidend product in de markt. Door de unieke stalen kooi-constructie zijn de prefab badkamers erg solide, professioneel uitgevoerd en eenvoudig te plaatsen. Er zijn beperkingen in maatvoeringen, materialen, indeling en sanitair. U bepaalt de uitstraling en het kwaliteitsniveau van de badkamer. Het is mogelijk om het ontwerp en de volledige productie in samenwerking met uw architect te verzorgen.