Duurzame diensten - Wasco

Wasco zet in op duurzaam

We hebben het inmiddels bijna dagelijks over de energietransitie, maar wat moet jij daar als installateur mee doen? Daar helpt Wasco je bij. Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen de energietransitie en geven je advies. 

Advies en begeleiding

Bij Wasco willen we graag kennis met je delen. De afdeling Techniek staat voor je klaar om al je vragen over duurzaam gebruik van energie te beantwoorden en leert je alles over duurzaamheid in het Wasco Energie Centrum.

Interesse in duurzaamheid?

Koppeling

Met Koppeling ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, de energietransitie en de watertransitie. Lees hier de vorige edities en abonneer je op het magazine.

Lees Koppeling

Wasco Energie Centrum

In het Wasco Energie Centrum geeft het WasCollege haar opleidingen, bieden wij trainingen en kun je duurzame apparaten werkend zien.

Bezoek ons Wasco Energie Centrum

ISDE

De overheid wil iedereen stimuleren om huizen en bedrijven te verwarmen met duurzame warmte. Daarom is ISDE in het leven geroepen. Met deze regeling kun je zonneboilers, warmtepompen en meer apparaten aanschaffen en daarvoor een tegemoetkoming krijgen.

Laat ISDE niet aan je voorbijgaan