Duurzaam ab versie 1 - Wasco

Advies en begeleiding

Bij Wasco hebben we een afdeling die volledig draait om het adviseren en begeleiden van de klant: Wasco Techniek. Deze afdeling is de schakel tussen jou en de fabrikant. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met passend advies en zorgen ook dat ze dit advies waar kunnen maken. Met alle kennis en ervaring die de medewerkers van de afdeling Techniek bezitten zullen ze altijd, samen met jou, op zoek gaan naar een passende oplossing voor je vraagstuk. 

Natuurlijk staat de afdeling Wasco Techniek ook voor je klaar als je een duurzaam energieproject hebt. Zij kunnen je helpen bij nieuwbouw en renovatie, bij woningbouw en bij kleine utiliteit. Wasco is ook nog eens BRL 6000-21 gecertificeerd en staat ingeschreven in de databank Bodem+ van de overheid. Doordat ons bedrijf deze certificering heeft, mogen de medewerkers van de afdeling Techniek grondgebonden warmtepompsystemen ontwerpen en berekenen voor de woningenbouw en de kleine utiliteit. 

Advies

Medewerkers van Wasco Techniek hebben veel kennis en ervaring in huis. Dit zorgt ervoor dat deze afdeling jou kan voorzien van advies op gebied van de volgende onderwerpen:

  • Maatwerk en gestandaardiseerde energiepakketten.
  • Installatieontwerpen voor woningbouw, kleine utiliteit, hotels, werkplaatsen, recreatie en meer.
  • Renovatie van bestaande systemen met energiezuinige oplossingen. 
  • Nieuwe oplossingen voor gasloos wonen en werken. 
  • Gecertificeerde berekeningen voor bodemgebonden warmtepompsystemen.

 

Aanvraagformulieren

Wil je advies van onze afdeling Techniek? Wij willen je graag meteen zo goed mogelijk helpen. Wij vragen je daarom om een formulier in te vullen voor een adviesaanvraag. Gebruik daarvoor één van de volgende formulieren:

Een passend advies voor een warmtepomp

Adviesaanvraag voor pelletkachels en -ketels

Advies PV-installatie

Vloerverwarmingscalculator

Offerte airconditioning

Advies vloerverwarming

Koelcalculator

Energiepakketten

In 2050 moeten we allemaal van het gas af zijn. Dat betekent ook dat de cv-ketels in onze huizen plaats moeten maken voor een duurzaam alternatief. Daar helpt Wasco graag bij. Daarom bieden wij een aantal energiepakketten aan. Zo zie jij makkelijk waarmee je een ketel kan vervangen, wat het kost en wat je bespaart. 

 

Contact

Wil je meer informatie over duurzame energie of duurzame apparaten? Of heb je een andere vraag voor onze afdeling Techniek? Bel ons dan op 088 099 5690.