Designradiatoren - Wasco

Designradiatoren bij Wasco

Ben jij op zoek naar een designradiator? Dan ben je bij Wasco aan het juiste adres. Wasco levert als groothandel verschillende merken en soorten designradiatoren aan jou als installateur. In ons assortiment designradiatoren vind je onder andere radiatoren van staal of aluminium waarbij functionaliteit en design samenkomen.

Vasco designradiatoren

Een Vasco designradiator is ontdaan van elke overbodigheid en combineert efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. Stijlvol, mooi en puur om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven. Authenticiteit is de norm doorheen het ontwikkelingsproces. Het continue streven naar state-of-the art design leverde Vasco al heel wat belangrijke internationale awards op.

Vasco designradiatoren

Comfort Line designradiatoren

Het Comfort Line assortiment omvat een breed scala cv- en sanitairproducten: van fittingen en appendages tot vloerverwarming en designradiatoren. Comfort Line producten worden geproduceerd in gerenommeerde fabrieken en dragen uiteraard de nodige kwaliteitskeurmerken. Met Comfort Line producten bent u gegarandeerd van topkwaliteit voor een goede prijs! Comfort Line radiatoren zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in vele soorten en maten. Of u nu een stijlvolle decorradiator voor een woonkamer zoekt of een handige badkamerradiator: met een Comfort Line radiator plaatst u betaalbaar design bij uw klant!

Comfort Line designradiatoren

Danfoss appendages

Danfoss - Klimaatregeltechniek Danfoss Heating segment verkoopt producten die bijdragen aan het verlagen van het energieverbuik en het verhogen van het comfort in woningen en utiliteitsgebouwen. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn radiatorthermostaten, radiatorappendages, inregelafsluiters en zoneregelingen. Danfoss biedt gebruiksvriendelijke en duurzame producten die zijn voorzien van de meest modenre technieken en betrouwbare onderdelen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. De beste oplossing voor iedereen dat is wat Danfoss Heating nastreeft.

Danfoss Appendages