Compleet verzorgde familiedag in de Apenheul - Wasco

Compleet verzorgde dag met het hele gezin

Naar de Apenheul met Remeha en Wasco

Compleet verzorgde familiedag in de Apenheul met Remeha en Wasco

Zet alvast in je agenda: 25 september naar de Apenheul
Samen met de Apeldoornse bedrijven Wasco en Remeha beleven jij en je gezin/familie/vrienden een bijzondere dag tussen de loslopende apen. We starten de dag met koffie en wat lekkers. Na ontvangst haal je per groep een aapvrije tas op, hierin vind je alles voor een onbezorgde dag (entree park, lunch, versnapering, cadeautje voor de kinderen en meer…). Het genieten en beleven van de Apenheul kan beginnen!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Vorig jaar konden we jou en je gezin helaas niet ontvangen in Apenheul vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, maar de geluiden over versoepelingen deze zomer zijn positief. Wij zijn wel toe aan een uitje, dus noteer vast in je agenda: 25 september 2021 Familiedag Apenheul met Remeha en Wasco!*

*Uiteraard staat de gezondheid van de mensen voorop en volgen we de richtlijnen van het RIVM rond het coronavirus. Mocht het in september niet mogelijk zijn Apenheul te bezoeken, dan ontvang je van ons losse entreekaarten om naar Apenheul te gaan wanneer dat wél weer mag.

Apenheul, het leukste dagje tussen de apen!

In dit prachtige, groene dierenpark loopt meer dan de helft van de apen gezellig los tussen de bezoekers. Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Zij leven niet in kooien of achter tralies, maar op grote natuurlijke eilanden. Zo kan jij ze in een natuurlijke omgeving – van dichtbij – ontmoeten. Heel bijzonder!

Ontdek Apenheul in 1 minuut

Spaar automatisch mee en verzilver je kaarten

Je spaart vanaf 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021 automatisch mee. Je ontvangt een verzorgde dag voor één persoon naar de Apenheul bij aanschaf van een Remeha cv-ketel Avanta (CW4 of CW5), Tzerra Ace (CW4 of CW5) of Calenta Ace (CW4 of CW5), Remeha airco of Remeha warmtepomp. Meld je hieronder snel aan! Begin juli weten we exact voor hoeveel personen jij een compleet verzorgde dag hebt gespaard. Het enige wat jij daarna nog hoeft te doen, is aangeven met wie je komt. Maar dat laten we per mail aan je weten.

“Een werkelijk fantastisch georganiseerd evenement! Er ontbrak werkelijk aan niets. Zelfs aan het uitdelen van gratis paraplu’s was gedacht. Mijn kids hebben een ontzettend leuke dag gehad.” Apenheul familiedag september 2019

Meld je aan!

Spaar mee voor een compleet verzorgde dag met het hele gezin

Actievoorwaarden:

  • 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021 ontvang je een verzorgde dag voor één persoon naar de Apenheul bij aanschaf van een Remeha cv-ketel Avanta (CW4 of CW5), Tzerra Ace (CW4 of CW5) of Calenta Ace (CW4 of CW5) of een Remeha warmtepomp. Bij retourzending van het gekochte artikel vervalt het saldo horende bij dat artikel. 1 cv-ketel/warmtepomp = 1 verzorgde dag voor 1 persoon.
  • De ontvangen dag is niet uitwisselbaar, deze wordt op naam toegekend. Op deze aangegeven naam worden ook de entree en het dagpakket uitgereikt.
  • Niet inwisselbaar voor geld.
  • Van 1 april 2021 tot 1 augustus 2021 kun je je op deze pagina aanmelden.
  • Bij ontvangst in de Apenheul ontvang je van Wasco/Remeha een aapvrije tas. Hierin vind je de entreekaarten, lunch, versnaperingen, een cadeautje voor de kinderen en meer leuke zaken. Het aantal entreekaarten en de extra’s komen overeen met de waarde van het gespaarde saldo.
  • Selfiesticks zijn in Apenheul niet toegestaan. Voor de apen kan een selfiestick als een bedreiging overkomen
  • Projecten, Feenstra, Breman, Essent, Eneco, CV Totaal, Comfort Partners, Geas Energiewacht, Warmteservice, WarmteThuis en tussenhandelaren, o.a. Saweg, Titanius en Salo, zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.